Kirjoittaja Riitta Lehmusjärvi

Suunnitteluinsinööri, Posiva


Riitta Lehmusjärvi DI, FM Riitta Lehmusjärvi työskentelee suunnitteluinsinöörinä rakennusosaston suunnitteluyksikössä. Hänen tehtäviinsä kuuluu kalliosuunnitteluun liittyvän toteutussuunnittelutyön hallinta ja raportointi.

0

Mitä ihmettä Pulttibois tekee ONKALOssa?

Kes 11

Terve teille, kaikki n. yli 3-kymppiset lukijat!

Muistattekos hokemia “Kikkelis kokkelis nii!”, “Parooni ol nii hiano mies!”, “Aapuuva!”, “Reiskahan elää viel”,  “Minä olen mies, minä olen miesten mies!”, “Hyvää solarium-iltaa”, “Minä ja ystäväni Marko…”, “Huono, oikein huono, oikein oikein huono” ? Lue lisää »

0

Hei me louhitaan!

Huh 11

“Hei me lennetään” oli amerikkalainen komedia pastellinväriseltä 80-luvulta. Täällä Posivan ONKALOssa ei maailma ole pastellinvärinen eikä yhtä huumorintäyteinen. Vaikka työntekijät kirkkaan pastellinkeltaisine turvavaatteineen täplittävätkin muutoin tummaa tunnelimaisemaa ja kahvitauolla toisinaan naurammekin kyyneleet silmissä vääräleukojen sutkautuksille.

Niin korkealla, kuin elokuvan lentokone on ilmassa, olemme me saman verran matkaa maan alla. Tai, no, ei ihan. Lentokonehan voi olla vaikka 7km korkeudessa, mutta me olemme 455m syvyydessä. Lue lisää »