Kirjoittaja Elina Heikkilä

Tiedottaja, verkko- ja markkinointiviestintä, Teollisuuden Voima Oyj


Elina Heikkilä Elina Heikkilä työskentelee TVO:lla verkko- ja markkinointiviestinnän tiedottajana. Vuonna 2010 ekonomiksi Vaasan yliopistosta valmistunut Elina päätyi kotiseuduilleen aloittamaan työuraansa. Vapaa-aikanaan hän harrastaa liikuntaa eri muodoissa ja viettää sosiaalista elämää kaverien kanssa samalla kaunistaen kotiaan Raumalla.

0

Kuule minua, kiitos

Elo 8

Olen saanut viime aikoina paljon palautetta. Pääosin se on ollut positiivista, kuten “oli se hienoa”, “hyvä suoritus”, “ihan liikutuin, kiitos”. Negatiiviselta palautteeltakaan en ole välttynyt – “ei tuollainen sovi”, “huonosti toteutettu”, “väärin ajateltu”. Nämä palautteet olen saanut harrastustoiminnasta, jonka eteen tehtiin tiiviissä porukassa töitä koko kevät ja kesä. Palaute kertoo, että olemme onnistuneet. Kosketimme ihmisiä, saavutimme jotakin – panimme ihmiset ajattelemaan. Lue lisää »

0

Näkymättömästä kosketettavaksi

Tou 30

Se, mitä emme voi itse havaita paljain silmin, kiehtoo, jännittää ja ehkäpä pelottaakin meitä kaikkia aika ajoin. Oli kyseessä sitten yliluonnollisuus, taikuus tai niinkin jokapäiväinen asia kuin energia.

Nykyään tietoa on kaikkien ulottuvilla. Voimme hakea tietoa meitä kiinnostavista asioista internetin keskustelupalstoilta, Googlesta ja muista hakukoneista sekä osallistua tiedon tuottamiseen ja välittämiseen itse esimerkiksi keskustelupalstoilla. Myös TVO haluaa olla mukana jakamassa tietoa, ja kertoa kansalaisille energiasta, säteilystä ja omasta osaamisalastaan sähkön tekemisestä ydinvoimalla. Lue lisää »

0

Kiinnostus herää oman kokemisen ja tekemisen kautta

Elo 11

Neljäs ja viimeinen tänä kesänä Olkiluodossa järjestettävä tiede- ja teknologialeiri päättyi muutama päivä sitten. Teollisuuden Voima Oyj (TVO) on järjestänyt lapsille kesäistä puuhaa jo yhdeksänä vuonna. Alakouluikäisille lapsille suunnatut tiede- ja teknologialeirit tarjosivat tänä vuonna yli kahdeksallekymmenelle lapselle mahdollisuuden tutustua tieteisiin oman tekemisen ja leikin kautta. Suosituille leireille halukkaita piisasi, ja yli sadasta halukkaasta leiripaikan sai arvonnassa onnekkaat 88 lasta.

Sähkön, energian ja kemian sekä muiden teemojen ympärille rakennetut tiede- ja teknologialeirit innostavat lapsia tekemään ja kokemaan luonnontieteiden ilmiöitä ihan itse. Omin käsin rakennetut tulivuoret, laavalamput ja vilkkuvalla valolla varustetut majakat tuovat esille tieteiden merkityksen käytännön tasolla. Lue lisää »